WD Tuning - Helt fra bunden
Reklamebureau, Haderslev, Fotografering, Video, Markedsføring, Grafisk design, Webbureau, Animation, SEO, Sønderjylland, Apps, App udvikling, Professionelt reklamebureau
2226
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2226,page-child,parent-pageid-73,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

VORES OPGAVE

NY ONLINE VISUEL IDENTITET  
FOR WD TUNING & AUTOTEKNIK

WD TUNING

 

WD Tuning & Autoteknik blev stiftet tilbage i 2014, men valgte i ultimo 2017 at stramme op for deres visuelle identitet herunder webdesign og erhvervsbilleder med henblik på at forøge deres booking, salg og branding gennem deres hjemmeside.

 

Vi integrerede i denne forbindelse et søgemodul med over 7000 bilmodeller, med mulighed for at kunne se den valgtes bil specifikationer og mulighed for at kunne se hvad WD Tuning kan tilbyde af motoroptimering.

Webudvikling

Grafisk design

Erhvervsbilleder

Vores nye visuelle identitet rammer de ønsker vi havde inden samarbejdet med Helt fra bunden. Det har været med til at forøge bookinger og besøgende på vores hjemmeside. Den integrede søgefunktion er et hit blandt vores kunder. Vi skulle have kontaktet Helt fra bunden noget før!
- Rune Sørensen, Direktør

Responsivt webdesign

 

Hos Helt fra bunden leverer vi alle vores hjemmesider & webshops i et responsivt design. Dette er med til at ens kunde har besvær ved at navigere rundt på hjemmesiden, uanset skærmstørrelse og enhed.

 

WD Tuning har fået en markant forbedring af deres identitet, som er med til at øge deres branding. Deres hjemmeside er blevet brugervenlig og moderne. WD Tuning har også fået implementeret deres egen unikke søgefunktion med over 7000 bilmodeller.